KRISTEL REIJNEN
Begeleiding van hoog-intelligente/ hoogbegaafde kinderen & hun ouders

Inspiratie groep jongeren 10-14 jaar (Tilburg)

Even een stapje buiten de" rare" wereld en in een veilige omgeving. Kunnen zijn wie je bent, uitzoeken wie je bent en wat jou nou eigenlijk echt inspireert.  Waar word je blij van? We gaan ontdekken, we gaan lachen, we gaan spelen, plezier hebben en tegelijkertijd onszelf en de wereld een beetje beter snappen. Met jongeren die ook anders én dus interessant zijn.


We vinden antwoorden op vragen zoals waar word ik echt blij van? Hoe wil ik reageren in bepaalde situaties, als ik merk dat het me raakt?  Wie ben ik, als ik even loslaat wie ik zou moeten zijn volgens mezelf of de buitenwereld? En hoe kan ik dan als deze versie de wereld in?   We gaan onszelf beter leren kennen, onze kracht en pracht (terug) vinden om vervolgens met plezier de wereld en op onze eigen(wijze) manier de wereld te gaan ontdekken. 

Dus....ben je toe aan een wekelijkse adempauze? Aan gewoon even mogen zijn? Aan even niet te hoeven voldoen aan allerlei verwachtingen? Kom er dan lekker bij


 Schrijf je in of neem even contact op voor een kennismaking of meer informatie. 


Herfst inspiratie-groep (jongeren van 10-14 jaar)


Start:  maandag 9 oktober (bij voldoende aanmeldingen)

Tijd: maandagavond van 18.30uur-19.45uur

Locatie: Dr. Hub van Doornweg 81 in Tilburg

Duur: 10 weken

Data: 9 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 5 november, 12 november, 19 november, 26 november, 3 december, 10 december, 17 december.

Kosten: 219 euro

Doelen:  gelijgestemden ontmoeten, jezelf beter leren kennen en accepteren en vanuit daar met met meer plezier en zelfverzekerder de wereld in stappen.

Aanmelden: