KRISTEL REIJNEN
Begeleiding van pientere kinderen & hun ouders.                                                 Voor buitenbeentjes en binnenvetters. 

Inspiratie groep jongeren 10-14 jaar (Tilburg)

Hoe fijn zou het zijn als je kind vanuit zijn eigen prachtige, mooie, kwaliteiten en zijn, de wereld in kan stappen? Dat zowel zijn lijf, hart, hoofd en ziel volledig gevoed zijn. Dat je kind vanuit hier de ruimte en vrijheid ervaart om echt te zijn wie hij/zij is? Dat je kind vanuit daar de wereld op zijn eigen manier en eigen tempo kan gaan ontdekken?


Wat gaan we doen?

Even een stapje buiten de" rare" wereld en in een veilige omgeving. Kunnen zijn wie je bent, uitzoeken wie je bent en wat jou nou eigenlijk echt inspireert.  Waar word je blij van? Wat voedt jouw hart, hoofd & ziel?  We gaan ontdekken, we gaan lachen, we gaan spelen, plezier hebben en tegelijkertijd onszelf en de wereld een beetje beter snappen. Met jongeren die ook anders én dus interessant zijn.

We vinden antwoorden op vragen zoals waar word ik echt blij van? Hoe kan ik goed zorgen voor mijn lijf (selfcare) en hoe behoud ik de connectie met mijn lijf (grenzen en emoties voelen)? Hoe wil ik reageren in bepaalde situaties, als ik merk dat het me raakt?  Wie ben ik, als ik even loslaat wie ik zou moeten zijn volgens mezelf of de buitenwereld? En hoe kan ik dan als deze versie de wereld in?   We gaan onszelf beter leren kennen, onze kracht en pracht (terug) vinden om vervolgens met plezier de wereld en op onze eigen(wijze) manier de wereld te gaan ontdekken. 

Dus....ben je toe aan een wekelijkse adempauze? Aan gewoon even mogen zijn? Aan even niet te hoeven voldoen aan allerlei verwachtingen? Kom er dan lekker bij.


Momenteel staat er nog geen nieuwe inspiratiegroep gepland. Wil je op de hoogte worden gehouden? Neem dan even contact op via onderstaand formulier.